Dit zegt Youfone over zichzelf

Eenvoud, gemak en keuzevrijheid staat centraal bij Youfone. Youfone is altijd op zoek naar de beste oplossingen die ze voor de beste prijs kunnen aanbieden, zodat het leven van onze gebruikers efficiënter en doeltreffender wordt.
Abonnementen worden eenvoudig zelf samengesteld door een keuze te maken uit het aantal belminuten en sms’jes, MB’s internet, internetsnelheid (3G of 4G) en de contractduur (1 maand of 2 jaar).
Youfone gebruikt het premium KPN netwerk waardoor Youfone klanten optimaal bereik hebben met hun smartphone. Met 256 Mbit/s faciliteert Youfone de hoogste 4G internetsnelheid van Nederland.

Kernpunten

KPN Netwerk 4G+ Netwerk 1GB & 100 Min bellen voor € 8 p.m.

/vergelijken/?provider=youfone

Bekend om: De snelste (theoretische) 4G snelheid van 256 MBit/s in combinatie met goedkope abonnementsprijzen.

Dit zeggen anderen over Youfone

Begin 2017 is Youfone door het onderzoeksbureau Opiness uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland. Zij beoordeelde onze dienstverlening met een 8.9. Ook heeft Youfone met zijn 4G+ internet het 'Snelste Mobiel Internet van Nederland' award 2016 gewonnen. Daarnaast hoort Youfone voor de tweede keer op een rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn ze uitgeroepen tot 'populairste website' (telecom) van het jaar 2016.
Samenvattend: De award van Opiness is op basis van 350+ reviews. De onafhankelijkheid van deze reviews is echter moeilijk te bepalen. Het is niet duidelijk of deze klanten spontaan een review schrijven of dat Youfone positieve reviews aanmoedigt. We kunnen concluderen dat Youfone klantenreviews zeer serieus neemt, maar kunnen niet vaststellen dat Youfone de meest klantvriendelijke provider is.

De Youfone dekkingskaart

Youfone maakt gebruik van het KPN Netwerk. De signaal, bel & internetkwaliteit is van Youfone dan ook gelijk aan die van KPN.
De dekkingskaart hierboven toont de situatie binnenshuis aan. KPN heeft een 99% 4G dekking in Nederland. (Vodafone 92%, T-Mobile 95% & Tele2 76%)

4G+ Netwerk

Het KPN netwerk waar Youfone van gebruikt maakt zendt 4G uit op twee verschillende frequenties. De lage frequentie is vooral geschikt om door obstakels en muren heen te komen. De hoge frequentie zorgt dat ook bij veel drukte op de zendmast zoals bij events of in steden snel internet mogelijk blijft. Door de combinatie van deze hoge en lage frequenties is KPN in staat om snel en stabiele internet mogelijk te maken.