Dit zegt Simpel over zichzelf

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel daagt graag ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel voor duidelijke communicatie. Met het Simpel Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Inmiddels maken vele honderdduizenden klanten gebruik van Simpel abonnementen.

Kernpunten

Goedkope abonnementen iPhone 5s voor 4,95 p.m.  T-Mobile Netwerk

Bekend om: Goedkope abonnementen, iPhone actie

Dit zeggen anderen over Simpel

Simpel heeft geen grote awards gewonnen. Wel hebben ze op de onafhankelijke review website Trustpilot een 8.0. Dit cijfer is op basis van 6103 beoordelingen. Simpel verkoopt met zijn actie veel refurbished iPhone 5s modellen. Refurbished betekend dat dit 2e hands iPhone's zijn die opgeknapt zijn door het bedrijf Leapp.
Samenvattend: Een goedkope provider zonder noemenswaardige awards, met met een goed gewaardeerde klantenservice.

De Simpel dekkingskaart (T-Mobile)

Sinds het einde van 2015 heeft T-Mobile een dekkingspercentage van 99%. T-Mobile heeft ook een landelijke 4G-dekking van 95%. Dit is gemeten op basis van het percentage inwoners dat binnen de T-Mobile dekking woont (en dus niet op basis van oppervlakte). Korting: 95% van de inwoners in Nederland woont in een T-Mobile 4G-dekkingsgebied.

Simpel 4G+ (T-Mobile)

4G+ is een uitbreiding op het bestaande 4G-netwerk. Streamdiensten zoals Netflix of Facetime zijn met 4G+ stabieler, zeker in situaties waarin je jezelf verplaatst. Bijvoorbeeld in een rijdende trein of auto. De gemiddelde internetsnelheid (landelijk gemeten) lag met 4G rond de 40 Mbps. De verwachting is dat de snelheid op het 4G+ T-Mobile netwerk ongeveer 50% hoger komt te liggen.