Dit zegt Tele2 over zichzelf

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Doordat Tele2 zich niets aan te trekt van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld.
De huidige telecommarkt zit volgens Tele2 nog beperkingen en onmogelijkheden. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper.

Kernpunten

Eigen zeer snel 4G+ netwerk  Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Bekend om: De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Dit zeggen anderen over Tele2

Tele2 staat bekend om de beste prijs/kwaliteit te bieden van alle mobiele providers. Omdat ze een eigen netwerk hebben kunnen ze regelmatig met prijzen stunten. Tele2 maakt er een sport van bestaande marktpartijen uit te dagen om beter en goedkoper te worden. Tele2 heeft er dan ook voor gezorgd dat de prijzen van internationaal bellen, snel internet en veel bellen in geheel Nederland goedkoper is geworden. Naast het winnen van awards voor meest irritante reclame heeft Tele2 ook positieve awards gewonnen. Zo won een award van Klacht.nl voor de beste behandeling van klachten. Ook is het volgens onderzoek van 'Bestemobieleproviders.nl' de beste mobiele provider van 2016/2017.

De Tele2 dekkingskaart

Tele2 heeft het nieuwste netwerk van Nederland, die sinds 2016 een landelijke dekking heeft behaald. Pas in 2015 is Tele2 begonnen met het bouwen van een eigen netwerk. Sindsdien heeft Tele2 hard gewerkt om een gloednieuw 4G+ netwerk op te bouwen met landelijke dekking. Hoewel het dekkingspercentage van 4G nog onder die van de concurrenten ligt, is het wel een heel erg snel en stabiel netwerk. In gebieden waar geen 4G dekking is valt het netwerk terug op 3G.

4G+ Netwerk

Tele2 heeft zowel een licentie om zowel op 800 MHz als op 21600 MHz 4G uit te zenden. Dit betekend dat het netwerk zowel voor buiten- als binnenbereik geoptimaliseerd is. Omdat het Tele2 netwerk in tegenstelling tot andere netwerken alleen voor Tele2 klanten gebruikt wordt en daarmee rustiger is, kom je vaker in de buurt van de maximale 4G+ snelheid van 225 MB/s.