Dit zegt Ben over zichzelf

Ben is de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Zodat klanten van BEN gewoon kunnen doen waar ze blij van worden zonder te veel te betalen. Bij Ben geniet je van alle vrijheid. Je blijft altijd lekker flexibel. Ben maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile, het best geteste 4G Netwerk.

Kernpunten

Goedkope 4G abonnementen  Zeer veel keuze in abonnementen

BEN

Bekend om: Goede prijs/kwaliteit verhouding, veel keuze in bundels.

Dit zeggen anderen over Ben

Ben is een de meest iconische providers in Nederland. De provider begon in de beginperiode van de mobiele telefonie in Nederland met een eigen netwerk op te bouwen. Het succes werd vooral ondertekend door de reclames van Ben, die heden deze dagen nog steeds qua concept worden gebruikt. Met de term "Ik ben Ben" maakte Nederland destijds kennis met de nieuwe provider. Buiten de aangeboden abonnementen en diens voordelige prijsstellingen was Ben juist ook geliefd en bekend door deze reclames. Tegenwoordig heeft Ben geen eigen netwerk meer. Ben is na de overname van T-Mobile teruggekomen als zelfstandige 'virtuele provider': een provider zonder eigen netwerk maar wel met een eigen merk, prijzen en klantenservice.
Samenvattend: Ben heeft geen specifieke awards of prijzen gewonnen. Wel staat Ben bekend om zijn scherpe prijs, flexibiliteit en leuke reclame's.

De Ben dekkingskaart (T-Mobile)

Sinds het einde van 2015 heeft T-Mobile een mobiel dekkingspercentage van 99%. T-Mobile heeft ook landelijke 4G-dekkingpercentage van 95%. Dit is gemeten op basis van het percentage inwoners dat binnen de T-Mobile dekking woont (en dus niet op basis van oppervlakte). Korting: 95% van de inwoners in Nederland woont in een T-Mobile 4G-dekkingsgebied.

4G+ Netwerk

4G+ is een uitbreiding op het bestaande 4G-netwerk. Streamdiensten zoals Netflix of Facetime zijn met 4G+ stabieler, zeker in situaties waarin je jezelf verplaatst. Bijvoorbeeld in een rijdende trein of auto. De gemiddelde internetsnelheid (landelijk gemeten) lag met 4G rond de 40 Mbps. De verwachting is dat de snelheid op het 4G+ T-Mobile netwerk ongeveer 50% hoger komt te liggen.