Dit zegt Robin Mobile over zichzelf

Robin Mobile is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan en anders moet! Robin Mobile is ontstaan vanuit de onvrede over de manier waarop huidige mobiele aanbieders hun klanten behandelen door hen hoge tarieven in rekening te brengen als deze klant buiten de bundel gaat of over de abonnementsvorm die is gekozen.
Robin Mobile is een knipoog naar Robin Hood; net als zijn naamgenoot vecht Robin Mobile tegen de gevestigde orde en het systeem dat niet transparant en zelfs op sommige punten oneerlijk is. Robin Mobile is de eerste aanbieder die hier verandering in brengt en deze misstand aanpakt door ONBEPERKT MB's, SMS en MINUTEN in Nederland & in andere EU-landen voor een vast bedrag vanaf € 19,95 per maand aan te bieden.

Kernpunten

Onbeperkt internet, bellen & SMS  Onbeperkt in Nederland & Europa  KPN Netwerk

Bekend om: Abonnementen met onbeperkt internet, bellen & SMS

Dit zeggen anderen over Robin Mobile

Alle Robin Mobile consumentenproducten met onbeperkt MB's zijn in juli 2016 als beste vergeleken binnen de categorie maandelijks opzegbaar abonnement voor onbeperkt bellen, sms en internet MB's door de Consumentenbond.
Op de onafhankelijke reviewsite Kiyoh heeft Robin mobile een 9.6 op basis van 304 beoordelingen.

Samenvattend: Robin Mobile lijkt volgens meerdere bronnen over een uitstekende klantenservice te beschikken. Enig punt van aandacht is dat de bundels pas beginnen vanaf 19,95 (dit was 14,95 ten tijden van het Consumentenbond onderzoek), en dat de internetsnelheid van de abonnementen ver onder die van andere providers is.

De Robin Mobile dekkingskaart (KPN Netwerk)

Als mobiele provider heeft KPN van een landelijke dekking een speerpunt gemaakt. Inmiddels heeft het mobiele netwerk van KPN een bereik van 99,3 procent van de Nederlandse bevolking en het Nederlandse grondgebied en heeft daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland. De dekkingskaart hieronder toont de situatie binnenshuis aan. De dekking is zeer hoog vergeleken met de andere netwerken: Vodafone 92%, T-Mobile 95% & Tele2 76%.

4G+ Netwerk

Het KPN netwerk zendt 4G uit op twee verschillende frequenties. De lage frequentie is vooral geschikt om door obstakels en muren heen te komen. De hoge frequentie zorgt dat ook bij veel drukte op de zendmast zoals bij events of in steden snel internet mogelijk blijft. Door de combinatie van deze hoge en lage frequenties is KPN in staat om snel en stabiele internet mogelijk te maken.